Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Διακοπές σε Camping

Όσο περνάει ο καιρός και το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά όλο και περισσότερος κόσμος κανονίζει τις διακοπές του. Πολλοί όμως λόγω της οικονομικής κρίσης αποφεύγουν να σχεδιάσουν ταξιδάκια αναψυχής μιας και το κόστος είναι δυσβάσταχτο. Μία συμφέρουσα λύση είναι η διανυκτέρευση σε cambing που συνεχώς αρχίζει να βρίσκει μεγαλύτερη απήχηση.

Στο cambing δεν πηγαίνουν μόνο νέοι ή 40ρηδες με τροχόσπιτα, αλλά μπορεί να πάει ο καθένας αρκεί να είναι σωστά οργανωμένος. Υπάρχουν πολλών ειδών cambing όπως τα οικογενειακά (πλήρως οργανωμένα) , τα ''φοιτητικά '' (αρκεί να έχει χώρο και  αλκοόλ ) και άλλα, σε όποιο όμως και να πάμε θα χρειαστούμε τα απαραίτητα για να περάσουμε ένα όμορφο 3ήμερο... 4ήμερο...μήνα.... καλοκαίρι.

Το πιο κύριο είναι η σκηνή! ποτέ μα ποτέ δεν ξεκινάμε χωρίς να έχουμε σκηνή και με την λογική θα αγοράσουμε στον δρόμο. Επιλέγουμε μία σκηνή που να μας χωράει άνετα δηλαδή ένδειξη ατόμων επι δυο, ανθεκτική στη βροχή και για τους ποιο ζεστουλιάριδες διαλέγουμε μία με ηλιοπροστασία μιας και ο ήλιος στη χώρα μας είναι άφθονος!

Εξίσου σημαντικό είναι και ένα καλό στρώμα και όχι αυτό που έχουμε για την θάλασσα! Μην ξεχνάτε οτι 8 ώρες θα βρίσκεστε μέσα στην σκηνή!

Έπειτα καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας ένα μαξιλάρι για ποιο ξεκούραστο ύπνο καθώς και άφθονο αντικουνουπικό αφού τα κουνούπια περισσεύουν...

Απαραίτητα να ξεχάσουμε για να περάσουμε τέλεια είναι τα παπούτσια μας, ζελέ , make up (για τις κυρίες) , φορτιστή κινητού για απόλυτη ηρεμία., laptop, και ότι άλλο χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας.

Για αυτούς που πιστεύουν οτι θα κάτσουν παραπάνω απο 3-4 μέρες θα τους συνιστούσα να πάρουν κανένα επιτραπέζιο, τάβλι, τράπουλα, και ένα δεύτερο μαγιό!! (άλλο πάλι αυτό να μας βλέπει το προσωπικό κάθε μέρα με το ίδιο μαγιό?)

ότι άλλο ξέχασα και το θεωρήσετε σημαντικό σχολιάστε παρακάτω... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου